Op zoek naar een geïntegreerd havensysteem? Ship 2 Report

      Comments Off on Op zoek naar een geïntegreerd havensysteem? Ship 2 Report

Stel u bent al enige tijd op zoek naar een geheel geïntegreerd systeem waar u iedere dag van de week en ieder uur van de dag gegevens wilt inzien over zeeschepen. Ship 2 Report beschikt over meerdere functies waarmee u al deze gegevens kunt inzien. Dit is natuurlijk ideaal. Deze gegevens zijn onder andere vaarroutes, stamgegevens, reisgegevens en de positiegegevens van de zeeschepen. De functies die dit systeem te bieden heeft worden later in dit stuk nog besproken, dan komen wij er wat dieper op terug. Daarnaast vertellen we iets meer over de gratis demo die u kunt uitproberen. Zo kunt u zien of dit systeem voor u geschikt is. Het grootste voordeel dat dit systeem met zich meebrengt is dat alles volledig op elkaar afgestemd is. Het systeem is geheel geïntegreerd en sluit volledig op elkaar aan. Dit zorgt voor een gemakkelijkere afstemming van de havenplanning.

Verschillende functies

Ship 2 Report biedt de oplossing mocht u interesse hebben in een compleet op elkaar afgestemde havenplanning. Deze bieden verschillende functies aan die ervoor zorgen dat de havenplanning soepeler verloopt en beter op elkaar afgestemd wordt. U kunt het zien als een alles in één oplossing voor de scheepvaart. Er zijn in totaal 6 verschillende functies die worden aangeboden. Dit zijn: Vessel Details, Track & Trace, MyFleets, ISPS, Port Arrivals @ Departures en MyAlerts. Deze functies kunnen dus allemaal op elkaar afgestemd worden, wat er weer voor zorgt dat uw havenplanning veel soepeler verloopt. Het wordt dus zeker aangeraden al deze functies te gebruiken en in te zetten.

Een gratis demo proberen

Stel u heeft interesse maar bent er nog niet 100% van overtuigd. Dan is er de mogelijkheid om een gratis demo aan te vragen. Zo kunt u dus met eigen ogen zien of deze functies u bieden wat u zoekt.